Learn. Dream. Build  |  Innoverend leren 4.0!

Visualiseer je showroom en gebruik VR en AR in je verkoop

AR en VR bieden ongekende mogelijkheden voor de presentatie van je diensten en producten. Door de nieuwste technieken toe te passen op bijvoorbeeld je catalogus bied je je vertegenwoordigers een enorm sterke verkooptool die ook nog eens leuk is.

De Virtuele Showroom

Bedenk je het volgende in. Je hebt een showroom vol met keukens. De klanten komen naar je showroom en bekijken van alles, openen deurtjes, praten met je verkopers, enzovoort. Om up to date te blijven vernieuw je twee keer per jaar je showroom. Een flinke operatie.

Gebruik hier nu eens VR en AR technologie voor. Bij VR ontwikkelen we een volledig virtuele showroom. Een showroom die we met een knip om zetten naar een andere showroom. Continue up to date. Maar we gaan het nu omdraaien. Je vertegenwoordigers nodigen de klanten niet meer uit om naar de showroom te komen. Nee, de vertegenwoordigers gaan naar de klant toe. Ze nemen een tablet mee en/of een AR bril en ze plaatsen direct samen met de klant een nieuwe keuken virtueel in hun bestaande keuken. De klant ziet direct de mogelijkheden en je komt veel sneller tot zaken.

Een combinatie van technieken, 360 scan, VR en AR

Zo passen we deze techniek op meerdere manieren toe. Soms scannen we een omgeving middels een 360scan en plaatsen daar elementen in zodat klanten virtueel door een winkel lopen alsof ze er ook echt zijn. Gewoon vanaf de bank. Soms gebruiken we AR, soms VR. Of we combineren het. Ideale verkooptools om je verkopers uit te rusten met de nieuwste technieken. Technieken die ook nog eens leuk zijn om te gebruiken. Simpelweg omdat ze de fantasie veel meer prikkelen.

Beleven is voelen.